Onderhouds- en storingsmonteur

Werken bij Pharmafilter: Onderhouds- en storingsmonteur Rijsenhout, juni 2023 Pharmafilter BV, opgericht in 2008, is de ontwikkelaar en leverancier van een duurzaam, innovatief en integraal systeem voor de afvalverwerking en zuivering van afvalwater in ziekenhuizen (www.pharmafilter.nl). Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijsenhout. Vanwege een groeiende orderportefeuille zij wij op zoek naar nieuwe collega’s die onsLees verder “Onderhouds- en storingsmonteur”

Chief Engineer R&D / projecten

Werken bij Pharmafilter: Chief Engineer R&D / projecten Rijsenhout, maart 2023 Pharmafilter BV, opgericht in 2008, is de ontwikkelaar en leverancier van een duurzaam, innovatief en integraal systeem voor de afvalverwerking en zuivering van afvalwater in ziekenhuizen (www.pharmafilter.nl). Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijsenhout. Vanwege een groeiende orderportefeuille zij wij op zoek naar nieuwe collega’sLees verder “Chief Engineer R&D / projecten”

Pharmabag

Op verzoek van de ziekenhuizen hebben wij een speciale vuilniszak ontwikkeld die te gebruiken is voor de verschillende afvalstromen van het ziekenhuis. Deze Pharmabag is gemaakt van bioplastic en volledig vergistbaar in de Pharmafilter-installatie. Hierdoor levert de zak energie op in de installatie en wordt de hoeveelheid afval van het ziekenhuis verder gereduceerd. Gebruiksvriendelijk ontwerpDankzijLees verder “Pharmabag”

Botta

Botta is een mannenurinaal met een opslagcapaciteit voor 24 uur. Botta is eenvoudig door de patiënt zelf te gebruiken. Hierdoor hoeft het urinaal minder vaak verwisseld te worden, is de patiënt zelfstandiger en is de belasting van verpleegkundigen op de afdeling lager. De Botta kan eenmalig worden gebruikt en heeft een innovatief afsluitmechanisme dat eenLees verder “Botta”

Contact

Meer weten over ons integrale Pharmafilter-platform of een van onze innovatieve producten? Of hebt u een techniek, concept of oplossing die een bijdrage zou kunnen leveren aan de impact van ons modulaire platform? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 020 420 3392. Adres Hoofdkantoor PharmafilterBennebroekerweg 2491435 CJ   RIJSENHOUTP +31 020 420Lees verder “Contact”

Vacatures

Bij Pharmafilter zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze, talentvolle professionals die onze geïnspireerde visie op circulariteit en de toekomst van onze planeet delen. En die de urgentie voelen om die visie om te zetten in actie. Onze vacatures Chief Engineer R&D / projecten Onderhouds- en storingsmonteur Staat je droombaan er niet bij, maar benLees verder “Vacatures”

Pers

Bij Pharmafilter zijn wij trots op wat wij doen. Wij staan dan ook graag de pers te woord. Voor persinformatie, inlichtingen, verzoeken voor interviews of andere hieraan gerelateerde zaken kunt u contact opnemen via info@pharmafilter.nl.

Nieuws

Bij Pharmafilter zijn we altijd op zoek naar innovatie en manieren om de toekomst van onze beter, veiliger en schoner te maken. Via deze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van die ontwikkelingen en inzichten binnen ons vakgebied en van onze producten.

Organisatie

OrganisatiePharmafilter is een klantgedreven, innovatieve organisatie. Wij bieden patiënten, zorgpersoneel en ziekenhuisdirecties belangrijke, meetbare voordelen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, circulariteit en winstgevendheid. In een ecosysteem met onze technische en circulaire partners werken wij aan een betere toekomst voor onze planeet. Ons internationale team streeft naar een schoner milieu en dat bereiken we viaLees verder “Organisatie”