Pharmafilter
+31 20 420 33 92Direct contact

Contact

Wilt u meer weten over onze Pharmafilter-installatie of een van de producten? Of bent u benieuwd wat wij voor uw ziekenhuis kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 020 420 3392.

Maak kennis met Pharmafilter

Volg ons ook op:

Pharmafilter zet zich in voor een schoner ziekenhuis en een schoner milieu. Onze organisatie is continue in beweging en op zoek naar innovatieve oplossingen voor een mooiere toekomst.

Met het Pharmafilter-systeem en onze producten maken we innovatie binnen en rond het ziekenhuis mogelijk. Het systeem zorgt voor een betere service, hygiëne, patiëntveiligheid en efficiëntie binnen het ziekenhuis. Op die manieren creëren we een prettigere werkomgeving voor het personeel. Daarnaast zorgt de vergisting van de materialen en het zuiveren van het afvalwater voor een besparing op de kosten en het milieu.

“Een schoon en veilig ziekenhuis is van het grootste belang voor patiënten, personeel en bezoekers. Door slimme oplossingen en oog voor het milieu maakt Pharmafilter het u makkelijker, veiliger en plezieriger.”

Bezoek- en Postadres:
Pharmafilter BV
Bennebroekerweg 249
1435 CJ Rijsenhout

020 420 3392
info@pharmafilter.nl

Wilt u meer informatie over ons systeem, installatie en producten? Wij bellen of mailen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Vul uw gegevens in en verstuur het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.