Pharmafilter

Organisatie

Samen met onze partners werkt Pharmafilter aan een betere toekomst. Ons internationale team streeft naar een schoner ziekenhuis en een schoner milieu. Met onze installatie en innovatieve oplossingen verbeteren we de zorg van de patiënt, vereenvoudigen we de afvalverwerking en zuiveren we het afvalwater van ziekenhuizen.

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

Pharmafilter is een klantgedreven innovatieve organisatie. Wij bieden patiënten, personeel en ziekenhuizen belangrijke voordelen. Ons systeem verbetert de service, hygiëne, patiëntveiligheid en efficiëntie binnen het ziekenhuis en draagt bij aan een prettigere werkomgeving voor het personeel.

Duurzaam
Wij geloven in een circulaire economie. De bedrijfsactiviteiten van de organisatie dragen dan ook bij aan een duurzame maatschappij door echte maatschappelijke problemen aan te pakken. Met het Pharmafilter-systeem streven we naar een maximale herbruikbaarheid van grondstoffen en producten om waardevernietiging tot een minimum te beperken.

Alle verbruiksartikelen die Pharmafilter ontwikkelt, zijn duurzaam geproduceerd en biologisch afbreekbaar. Deze bioplastics zijn gemaakt van organische afvalresten en kunnen na gebruik door vergisting worden omgezet in biogas.

Innovatie
Met het Pharmafilter-systeem wordt innovatie binnen en rond het ziekenhuis mogelijk. Ook gaan wij de dialoog aan met klanten, medewerkers en overige stakeholders. Zo creëren we een omgeving waar innovatie tot stand kan komen.

Bij Pharmafilter zien we het als een uitdaging om de milieubelasting tot een minimum te beperken. We zijn met onze partners continue op zoek naar manieren om de techniek te verbeteren. Of het nu gaat om de winning van de benodigde grondstoffen, productie, transport, gebruik of afvalverwerking.