Pharmafilter
+31 20 420 33 92Direct contact

Vacature Operator / Servicemonteur

Pharmafilter BV, opgericht in 2008, is de ontwikkelaar en leverancier van een duurzaam, innovatief en integraal systeem voor de afvalverwerking en zuivering van afvalwater in ziekenhuizen (www.pharmafilter.nl). Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.
Vanwege een groeiende orderportefeuille zij wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team bij de bouw en het beheer & onderhoud van onze installaties en vermalers (zgn. Tonto’s) komen versterken. Naast een groeiende Nederlandse portefeuille, bereiden wij ook een Europese uitrol van het systeem voor. Binnen onze onderneming zijn inmiddels 25 betrokken en enthousiaste medewerkers actief. Pharmafilter won diverse prijzen, waaronder de European Environmental Press award, Aquatech Innovation Award, De Vernufteling, een Herman Wijffels Innovatieprijs en de AGV Waterinnovatieprijs.
Wij zoeken op korte termijn enthousiaste en zelfstandige operators / servicemonteurs voor full time dienstverbanden.
Als operator / servicemonteur wordt je ingezet bij de opbouw van nieuwe installaties op verschillende locaties en bij het beheer & onderhoud van de installaties en de vermalers bij de verschillende klanten (ziekenhuizen). Je moet bereid zijn om periodiek in het buitenland te worden ingezet en bij toerbeurt storingsdiensten te draaien.

Werkzaamheden
– Het op locatie installeren, gebruiksklaar maken, afvullen, inregelen en testen op de juiste werking van de installaties en vermalers.
– Het onderhouden van de installaties en vermalers volgens standaard onderhoudslijsten.
– Het kunnen stellen van een diagnose n.a.v. storingen en vervolgens de storing(en) aan de installatie of vermalers verhelpen door middel van afstellen, herstellen van verbindingen of vervangen van onderdelen.
– Het informeren van de klant over de oorzaak van de storing.
– Adviseren van de klant om herhaling van de problemen te voorkomen en het instrueren van personeel van de klant over gebruik en werking van de geïnstalleerde Pharmafilter producten.
– Het zorgdragen voor juiste gereedschappen en deze i.o.m. de leidinggevende bestellen.
– Het i.o.m. de leidinggevende zorgdragen voor een juiste voorraad van de service-onderdelen.
– Het (evt. samen met de leidinggevende) houden van eindcontroles en gebruiksklaar opleveren van de installaties en vermalers.
– Het rapporteren van storingen en het schrijven van servicerapporten en bezoekberichten (bijhouden logboek) bij installaties en vermalers.
– Afwijkingen en bijzonderheden met R&D en productie bespreken.
Opleiding, kennis en eigenschappen
– Een afgeronde opleiding op MTS-niveau in de elektrotechniek, werktuigbouw of gelijkwaardig.
– Aanvullende opleiding in de meet- en regeltechniek alsmede kennis van Industriële Elektrotechnische installaties, NEN en Installatievoorschriften (NEN 3140 – NEN 1010) en Industriële automatisering (zoals Profinet, PLC’s en frequentieomvormers) zijn een pre alsmede kennis en ervaring met werktuigbouwkundige waterzuiveringsinstallaties (pompinstallaties, roerwerken, membraaninstallaties, filters, compressoren ed.).
– Gedegen kennis van veiligheidsvoorschriften en bij voorkeur in het bezit van VCA-basis cursus, of de bereidheid deze te behalen.
– (Het verkrijgen van) kennis van de opbouw en installatie van de verschillende Pharmafilter installaties en vermalers.
– Goede materiaalkennis.
– Kennis van computers (soft- en hardware).
– Kennis van organisatorische en administratieve processen.
– Goede beheersing (woord en geschrift) van de Nederlandse taal, beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pre.
– Stressbestendig, enthousiast, zelfstandig, klantgericht, geen 9 tot 5 mentaliteit.
– In bezit van rijbewijs B.
Wij bieden
– De mogelijkheid deel uit te maken van een duurzame, innovatieve en snelgroeiende organisatie.
– Een zelfstandige functie waarbij je alle ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie.
– Werken in een jong team met betrokken en enthousiaste collega’s aan duurzame oplossingen voor afvalverwerking en zuivering van afvalwater in ziekenhuizen.
– Goede salariëring en secundaire voorwaarden (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
Interesse 

Heb je interesse mail dan jouw CV naar Joke Brandse, om@pharmafilter.nl

Voor vragen of nadere informatie kan je contact opnemen met Erwin Koetse of Erik Roodenburg, via telefoonnummer 020-4203392.