Pharmafilter
vacatures / 15 februari 2019

Pharmafilter zoekt nieuwe collega’s!

Deel dit artikel
Gerelateerde artikelen
Tags

Amsterdam, februari 2019

Vanwege een groeiend aantal orders zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor productontwikkeling, de bouw en het beheer & onderhoud van onze installaties en vermalers (zgn. Tonto’s).

Bij Pharmafilter werken op dit moment 25 betrokken en enthousiaste medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, onze productielocaties in Rijsenhout en Heerenveen. Veel van de werkzaamheden vinden op locatie van de onze opdrachtgevers, ziekenhuizen, plaats.

Wij zoeken op korte termijn:

  1. product developer / engineer (HBO / WO)
  2. operators / servicemonteurs (MBO+)
  3. assemblagemedewerkers / monteurs (MBO)

Neem voor meer informatie contact op met om@pharmafilter.nl

———

Pharmafilter BV, opgericht in 2008, is de ontwikkelaar en leverancier van een duurzaam, innovatief en integraal systeem voor de afvalverwerking en zuivering van afvalwater in ziekenhuizen (www.pharmafilter.nl).

De maatschappelijk aandacht – in Nederland en daarbuiten – neemt toe voor verwijdering van medicijnen, medicijnresten en andere microverontreinigingen uit rioolwater. Het lukt namelijk niet goed om deze in de huidige rioolwaterzuiveringen er uit te halen, waardoor deze schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. Ziekenhuizen zijn een belangrijke bron van deze vervuiling. Pharmafilter maakt afvalwater uit ziekenhuizen schoon en voorkomt dat deze vervuiling in het milieu komt en daar schade kan veroorzaken. Daarbij bieden wij ziekenhuizen de kans om processen rond het bed en in de afvallogistiek veiliger, schoner en efficiënter te organiseren.

Het systeem van Pharmafilter viel al diverse malen in de prijzen, waaronder de European Environmental Press award, Aquatech Innovation Award, De Vernufteling, een Herman Wijffels Innovatieprijs en de AGV Waterinnovatieprijs.

Naast Nederlandse ziekenhuizen bereiden wij ook een Europese uitrol van het systeem voor. Inmiddels voeren wij met diverse Europese ziekenhuizen hierover gesprekken.