Pharmafilter

Tonto

De Tonto wordt aangesloten op het Pharmafilter-systeem en vermaalt de vrijgekomen niet bruikbare materialen van de afdeling op een eenvoudige en hygiënische manier.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Zorg

Gebruiksvriendelijk

De laadruimte van de Tonto zit aan de voorkant op ergonomische hoogte. Deze staat altijd klaar voor gebruik. Het luik van de Tonto sluit met een voetpedaal, waardoor er minimaal contact hoeft te zijn.

Hygiëne en zelfreinigen

Hygiëne staat in het hele proces voorop. Na elk gebruik wordt de machine automatisch gereinigd. Dit gebeurt onder hoge druk (5 bar).

Reiniging en Desinfectie

Dagelijks vindt een reinigingscyclus plaats. Periodiek wordt de Tonto aanvullend gedesinfecteerd.

Techniek

Locatie en communicatie

Elke Tonto weet door middel van een netwerk waar in het gebouw hij zich bevindt en past zijn instellingen hierop aan. De Tonto communiceert met het datacenter en registreert de handelingen. Hierdoor heeft het ziekenhuis rechtstreeks inzicht in het aantal verwerkingen en de performance van de Tonto’s. Een storing wordt automatisch doorgestuurd naar de eerstelijns onderhoudsdienst.

Plug & Play

De Tonto is eenvoudig uit te wisselen bij een storing. Hierdoor worden de verpleegkundigen minimaal gehinderd in hun werkzaamheden. Voor een snelle en veilige uitwisseling is een grondstation ontwikkeld met een speciale pompwagen.

Hygiënisch

Het afval wordt in een afgesloten trommel vermalen. Na elk gebruik wordt de Tonto automatisch gereinigd en periodiek gedesinfecteerd.

De Tonto in beeld
Kenmerken

De belangrijkste kenmerken

Gebruiksvriendelijk

De Tonto is door het voetpedaal makkelijk in gebruik. De laadruimte bevindt zich op ergonomische hoogte, zodat de medewerker makkelijk het afval kan deponeren.

Hygiënisch

Het afval wordt in een afgesloten trommel vermalen. Na elk gebruik wordt de Tonto automatisch gereinigd en periodiek gedesinfecteerd.

Veilig

Dankzij het veilige ontwerp kan de gebruiker nooit in aanraking komen met de messen van de Tonto. Bij een zware belasting schakelt het apparaat automatisch uit.

Service

De Tonto wordt op afstand gemonitord. Bij technische storingen kan de Tonto makkelijk van het docking station worden afgekoppeld en worden vervangen door een reserve.

Optionele aanvullingen

Ter aanvulling kan de Tonto worden uitgerust met een WiFi-module.

Meer informatie over de Tonto en het Pharmafilter-systeem vindt u in de digitale brochure.

Vraag brochure aan
Specificaties

Specificaties

Veilig en hygiënisch afval vermalen op de afdeling.

Afmetingen LxBxH (ca. maten)
105 cm x 66 cm x 192 cm.

Technische informatie
Een uitgebreid datablad is beschikbaar over de Tonto. Hierin vindt u de exacte maatvoering, de aansluitvereisten, inpassing in de ruimte en een toelichting op de installatie.

Wilt u het datablad ontvangen? Stuurt u dan een e-mail naar info@pharmafilter.nl