Pharmafilter
vacatures / 17 januari 2021

Wie komt ons financiële team versterken? Financieel Medewerker Projecten (32-40 uur p.w.)

Deel dit artikel
Tags
Pharmafilter BV, opgericht in 2008, is de ontwikkelaar en leverancier van een duurzaam, innovatief en integraal systeem voor de afvalverwerking en zuivering van afvalwater in ziekenhuizen (www.pharmafilter.nl). Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Vanwege een groeiende orderportefeuille zij wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons financiële team komen versterken. Naast een groeiende Nederlandse portefeuille, bereiden wij ook een Europese uitrol van het systeem voor. Binnen onze onderneming zijn inmiddels 25 betrokken en enthousiaste medewerkers actief. Pharmafilter won diverse prijzen, waaronder de European Environmental Press award, Aquatech Innovation Award, De Vernufteling, een Herman Wijffels Innovatieprijs en de AGV Waterinnovatieprijs.

De functie

Voor ons Finance team zoeken wij een financieel medewerker met een aantal jaar ervaring voor 32-40 uur per week. Ben je goed met cijfers en heb je zin om voor een dynamisch en snelgroeiend bedrijf te werken? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij gaat je in eerste instantie bezighouden met de crediteuren, met de nadruk op de projecten administratie. Je zult o.a. verantwoordelijk zijn voor het controleren en inboeken van de inkoopfacturen. Tevens voor de bewaking van de PO administratie, het aansluiten van grootboekrekeningen en het doen van de BTW/ICP aangiften.

Je bent geïnteresseerd in alle ontwikkelingen binnen Pharmafilter en de financiële aspecten die daarbij horen en komt met voorstellen voor verbeteringen van de huidige processen. Ook kun je de juiste prioriteiten stellen en zelfstandig opdrachten uitvoeren.

Wie ben jij?

Verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en zelfstandigheid zijn termen waarin jij je kan vinden! Wil je deze functie echt succesvol uitdragen, neem je onderstaande mee:

  • minimaal mbo/hbo werk- en denkniveau;
  • een paar jaar relevante werkervaring;
  • zelfkritische houding;
  • ervaring met Microsoft Dynamics NAV (Navision) is een pré;
  • goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • woonachtig in de buurt van Amsterdam.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met een marktconform salaris. Ook bieden wij een gezellige werksfeer met enthousiaste, leuke collega’s. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Reageren?

Stuur een bondige motivatie en CV naar finance@pharmafilter.nl.

Pharmafilter B.V.

www.pharmafilter.nl

Gebouw IJDock

IJDok 31

1013 MM Amsterdam

Postbus 17176

1001 JD Amsterdam

T 020 420 33 92

Voor vragen of nadere informatie kan je contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer.