Pharmafilter
vacatures / 9 november 2020

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Momenteel geen actieve vacatures.

Deel dit artikel
Tags

Word jij onze nieuwe collega?

Pharmafilter BV is de ontwikkelaar en leverancier van een duurzaam, innovatief en integraal systeem voor de afvalverwerking en zuivering van afvalwater in ziekenhuizen (www.pharmafilter.nl). Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar veel werkzaamheden vinden plaats bij ziekenhuizen waar het Pharmafiltersysteem geïnstalleerd is of op onze productielocaties in Heerenveen en Rijsenhout. Bij Pharmafilter werken 25 betrokken en enthousiaste mensen.

Vanwege een groeiende (internationale) orderportefeuille zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die ons team bij de productontwikkeling, de bouw en het beheer & onderhoud van onze installaties en vermalers (zgn. Tonto’s) komen versterken. Ook voor afstudeerders kunnen wij interessante mogelijkheden bieden.

Naast onze Nederlandse projecten, bereiden wij ook een Europese uitrol van het systeem voor. Inmiddels bouwen wij de eerste waterzuivering in Duitsland.

Op dit moment voeren wij sollicitatiegesprekken voor verschillende vacatures. Deze procedures zijn daarom op dit moment gesloten.

Mocht je een open sollicitatie willen sturen, dan zien wij die met belangstelling tegemoet.

Om je een beeld te geven van de verschillende functies binnen Pharmafilter, is onderstaand een aantal recente vacatures weergegeven (32-40 u/week). Deze vacatures zijn inmiddels (bijna) vervuld, je kunt hierop niet meer reageren.

    1. Een Maintenance & Operations coördinator (MTS-niveau, elektrotechniek of gelijkwaardig)
    2. Een Operator/ storingsmonteur (MTS-niveau of gelijkwaardig)
    3. Een Projectcoordinator (HBO-niveau)
    4. Een Werkvoorbereider E/W (MBO+ / HBO-niveau)
Membranen in de Pharmafilte                         

Binnenkant van een waterzuivering            De Tonto, de afvalvermaler in het ziekenhuis