Pharmafilter

Vuilniszak

Pharmafilter heeft op verzoek van de ziekenhuizen een vuilniszak ontwikkeld voor onze installatie. De vuilniszak wordt volledig afgebroken en is dankzij de speciale grepen makkelijk te gebruiken.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Informatie

De speciale vuilniszak is gemaakt van bioplastic en volledig vergistbaar in de Pharmafilter-installatie. Hierdoor levert de zak energie op in de installatie en wordt de hoeveelheid afval gereduceerd.

Dankzij de speciale grepen aan de bovenkant van de vuilniszak hoeven medewerkers de zak niet meer aan te drukken om deze dicht te maken. Dit maakt de zak makkelijk in gebruik. De vuilniszak heeft een inhoud van 40 liter. Ook is de vuilniszak zo ontworpen dat deze kan worden geplaatst in de standaard 60 liter afvalemmers.

De Pharmafilter vuilniszak

De belangrijkste kenmerken

Makkelijk in gebruik

De speciale grepen aan de bovenkant van de zak zorgen ervoor dat de zak niet meer aangedrukt hoeft te worden om deze dicht te maken.

Een beter milieu

Pharmafilter heeft deze speciale vuilniszak gemaakt van bioplastic. Hierdoor is de zak volledig vergistbaar in de installatie.

Grote inhoud

De vuilniszak heeft een inhoud van 40 liter, maar kan dankzij het ontwerp ook worden gebruikt in de 60 liter afvalemmers.

Extra sterke kwaliteit

Dankzij het gebruik van bioplastic is de vuilniszak beschermd tegen scheuren en lekken.

Multifunctioneel

De vuilniszak is te gebruiken voor de verschillende afvalstromen van het ziekenhuis.

Download Brochure

Meer informatie over de vuilniszak vindt u in de digitale brochure.

Download hoge / lage kwaliteit

Specificaties

Volledig vergistbare vuilniszak van bioplastic.

Inhoud
40 liter.

Afsluiting
Sluiting beschermt tegen lekken en scheuren.

Overig
Herkenbare kleur.